"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"- Pipi Langkous

Workshops

Zie jij een verbeterpotentieel in de technische dienst van jouw organisatie? Speciaal voor werkvoorbereiders, maintenance engineers en maintenance managers biedt de Onderhoud Coach workshops aan. Deze workshops zijn gericht op onderhoudsmanagement en leiderschap. Deelnemers uit de voeding- en maakindustrie zijn welkom.

De workshops worden gegeven op inspirerende locaties. Zo wordt het beste in elkaar naar boven gehaald. Een workshop heeft nog meer effect als de operation managers en productieleiders, die hun technische dienst daadwerkelijk willen laten groeien, hierbij aansluiten.

Voor monteurs is de populaire workshop ‘Onderhoudsmanagement in een notendop opgezet. Deze workshop is ook in company te organiseren.

Workshop: 1 dag – Onderhoudsmanagement in een notendop

In deze 1 daagse workshop worden monteurs en werkvoorbereiders meegenomen in de wereld van onderhoudsmanagement. Aspecten als storings-, gebruiks- of toestandsafhankelijk onderhoud worden op…

  • Datum op aanvraag

Meer info & aanmelden €349,- per persoon (excl. BTW)

Workshop: Halve dag – Introductie Systemisch leiderschap binnen de technische dienst

De Introductie Systemisch Leiderschap is een aanjager in het anders leren zien op basis van de organisatie-opstellingen. Om te komen tot een leiderschapsvorm die…

  • Datum op aanvraag

Meer info & aanmelden €249,- per persoon (excl. BTW)